top of page

Unutulmaz bir Baby Shower Partisi düzenlemenin 9 kuralı

Güncelleme tarihi: 9 Nis 2019

Hamileliğin en tatlı zamanlarından biri de Baby Shower diye bilinen doğum öncesi hediye partisi olsa gerek. Daha doğum yapmamışsınızdır. Belki büyüyen karnınızdan dolayı biraz yavaş hareket ediyor olsanız da sevdiklerinizle dolu dolu bir gün geçirmenin heyecanını yaşarsınız. Bugünü en unutulmaz şekilde geçirmek için size bazı öneriler hazırladık. Önerilerde kullandığımız fotoğraflar için Bilun Hanım’a çok teşekkür ediyoruz.



1. Mekanınızı seçin ve en az 1 ay önceden giderek bir keşif yapın. Bilun Hanım Sermest’i seçerek tatlı bir Haziran gününde sevdiklerini ağırladı.



2. Bir tema seçin ve hazırlıklarınızı bu tema etrafında şekillendirin. Burdaki örnekte temamız “bal”, misafirimizin kızının adından ilhamla tüm tema bal etrafında şekillendi.


3. Misafirlerinizin programına girmek için basılı ya da online bir davetiye hazırlayarak en az 2 hafta öncesinden onlara ulaştırın  .


4.Temaya uygun süsleme ve hediyeleri belirleyin ve telaşa düşmemek için partiden en az 1 hafta önce elinizde olacak şekilde hazırlayın / sipariş edin.


5. Partinizde fotoğraf çektirmek için bir köşe ya da pano belirlemeyi unutmayın.


6. Kalabalık bir parti olacak ve yemekli olacaksa oturma düzenini önden belirleyin, misafirler gelince isimlerinin olduğu yerlere rahatça yerleşsin.


7. Sevdiklerinizle bol bol fotoğraf çekmeyi unutmayın, hatta konuklardan birini tamamen fotoğraf çekmek için ikna etmek harika bir fikir olur.



Ve tabii ki özel günleriniz için bize ulaşmayı unutmayın. 





bottom of page