top of page

Büyükada Sergüzeşt Otel'de Bahçe Keyfi


İnsanların, şehrin hareketli yaşamından kaçmak, yeşil ve mavi ile iç içe olabilmek için bahar aylarında tercih ettikleri adreslerden olan Büyükada, İstanbul'un hızla yayılan gri dokusundan uzakta kalmış  adeta saklı bir cennet gibi. Sergüzeşt Otel olarak biz, adamızı ziyaret eden sizleri, Büyükada dokusundan, yani tarih ve yeşilden koparmadan ağırlamaktayız.


  Kısa bir vapur yolculuğundan sonra, Büyükada tecrübelerini; yüksek zevk ile donatılmış tarihi bir köşkte, bahar mevsimini hissedeceğiniz  son derece konforlu bir konaklama ile  taçlandırmak isteyenlerin tercihi Sergüzeşt Otel olacaktır. Büyükada, yapacağınız ziyaret ve bu bahar, Sergüzeşt Otel ile, sizin için; tamamlanmış ve tatmin edici bir deneyim olacak.

  Bahar mevsiminde Büyükada bambaşkadır. Şüphesiz hiç kimse Büyükada üstünde geçirecekleri zamanı soyutlanmış hissederek geçirmek istemez. Buna konaklama da dahil... Büyükada gezisini adada konaklayarak taçlandırmak isteyen herkes için, sıcacık bir kahve ile yemyeşil bir bahçe keyfi yapmak, huzur dolu bir rüya gibi bir deneyim.  Ağaçların altında, sevdikleri ile oturup,  muhabbet etmenin vereceği hazzı herkes tatmak ister...

 Sergüzeşt Otel misafirleri, ziyaretlerini unutulmaz kılacak böylesi bir bahçe keyfi deneyimi yaşayabilirler. Masanızda sizi bekleyen enfes bir kahvaltının ya da harika bir fincan kahve ve bir dilim kekin kokusu, tertemiz bahar havası ile birleşecek. Hoş bir rayiha olarak ciğerlerinize dolacak. Leziz yemekler, bahar meyveleri, ferahlatıcı içecekler, taze kahve ve dostlarla dolu bir bahçe keyfi... Büyükada Sergüzeşt Otel 'de, beş duyunuza birden ziyafet çekecek harika bir  bahçe keyfi ile, bahar sizleri bekliyor.

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page